Björn Runge regisserar "Bränn alla mina brev"

Den erkända och prisbelönta regissören Björn Runge kommer att regissera filmen Bränn alla mina brev, baserad på Alex Schulmans succébok med samma namn från 2018. Filmen produceras av SF Studios och förutom regissören Björn Runge kommer även författaren Alex Schulman att vara kreativt inblandad i processen.

Björn Runge är en internationellt erkänd och prisbelönt regissör med filmer såsom The Wife (2017), Mun mot mun (2005) och Om jag vänder mig om (2003). Filmen kommer att vara en dramatiserad bearbetning av Alex Schulmans bok som väver samman tre perspektiv till en berättelse om kärlek och tragedi som överskriver både tid och rum.

”För mig är det här ett passionsdrama. En uppblossande kärleksaffär som får oanade konsekvenser. Det som lockar mig är möjligheten att få gestalta människor som på olika sätt, i olika tider, förhåller sig till ett emotionellt trauma, en eldsvåda ingen försökt få kontroll över, förrän nu. I det här dramat som rör sig mellan olika tider, öppnas ögonblickens svindel mot berättelsens tydliga fond. En perfekt utgångspunkt för mig som regissör”, säger Björn Runge, regissör för Bränn alla mina brev.

Läs hela pressreleasen här>>

Nyhetsarkiv