SF Anytime

SF Anytime lanserades 2002 och är Nordens och Baltikums ledande Video-On-Demand-tjänst. Våra tjänster finns tillgängliga både via de TV-operatörer som vi samarbetar med (B2B) och direkt till våra konsumenter (B2C), och vi erbjuder allt från de senaste Hollywood-nyheterna till lokala nordiska filmer , TV-serier och independentfilm.

VÅR KATALOG

SF Anytime erbjuder ett brett utbud av titlar och får tillgång till alla de nyaste filmerna direkt efter biofönstret. SF Anytime har kontrakt med alla stora filmstudios, såsom Warner, Disney, Fox, Paramount, Sony och Universal. Sammanlagt distribuerar vi innehåll från nästan 50 olika internationella och nordiska filmbolag och filmdistributörer. 

Warner Bros Television, Universal, Colombia, Metro Goldwyn Mayer, Walt Disney, 20th Century Fox, Paramount, DreamWorks

VÅRA PLATTFORMAR

Våra tjänster och vårt innehåll finns tillgängligt i ett stort antal nordiska och baltiska operatörers digitala butiker. De största är Telia, Telenor och Com Hem i Sverige, Get och Riks-TV i Norge, Waoo och Stofa i Danmark samt Sonera och DNA i Finland. Totalt har vi samarbeten med över 30 operatörer i Norden och Baltikum.

Vår B2C-tjänst finns tillgänglig på sfanytime.com och som appar till Android och iOS, samt i smarta tv-apparater från Samsung, Panasonic, LG, Sony och Philips.


Besök SF Anytime