SF Kids

KVALITETSUNDERHÅLLNING FÖR BARN

SF Studios har en lång tradition av att producera och distribuera kvalitetsunderhållning för barn som har älskats och som finns kvar i minnet hos flera generationer.

Under varumärket SF Kids, samlar alla barnens favoritserier och filmer på ett ställe. Här finns alla starka och välkända varumärken och karaktärer, så som Astrid Lindgrens älskade klassiker, bl.a. Pippi Långstrump, Emil i Lönneberga och Ronja Rövardotter, animerade nordiska favoriter som Pettson & Findus och Alfons Åberg, samt populära internationella karaktärer som Biet MayaRorri racerbil och Thomas och vännerna

Filmerna finns tillgängliga på DVD/Blu-ray, TVOD/EST , via tv-opertörernas SVOD-tjänster samt den egna tjänsten SF Kids.

Astrid Lindgren is reading for children surrounding her

SF KIDS

I 2016 lanserade SF Studios SF KIDS, en streamingtjänst bara för barn!

SF Kids är en nordisk Subscription-Video-On-Demand-tjänst (SVOD) som tillhandahåller de bästa filmerna från den nordiska regionen samt många populära internationella karaktärer. 

Innehållet på SF Kids är utvalt för att barn ska tycka om det, samtidigt som deras föräldrar inte ska behöva oroa sig. Tjänsten är utformad specifikt för barn och är enkel, lekfull och rolig, även för de yngsta. De smarta föräldrakontrollerna låter föräldrarna påverka vad barnen tittar på utan att begränsa deras valmöjligheter.

Med SF Kids kan hela familjen njuta av högkvalitativa filmer och TV-serier och spara sina favoriter. Offline-funktionen gör att innehåll kan laddas ner så att barnen har tillgång till det när det passar familjen bäst.

Oavsett om du tittar på dator, smartphone eller surfplatta är tjänsten enkel och intuitiv. Flera nya spännande funktioner är på gång och vi lägger till nya filmer och serier varje månad.  

FAKTA OM SF KIDS

  •  Subscription Video On Demand-tjänst (SVOD) 
  • Tillgängligt i hela Norden
  • Fler än 60 olika välkända karaktärer
  • Innehållet uppdateras regelbundet
  • Offline-läge
  • Föräldrakontroll
  • Månadsprenumeration, ingen bindningstid 

SKAFFA SF KIDS PLAY

SKAFFA SF KIDS PLAY